Annons

Senaste nytt från Damernas Värld på dagenshoroskop.nu

Senaste nytt om kändisar och nöjen. Klicka på länkarna och läs mer om aktuella händelser.

Babba Canales frontar Lindex stickade höstkollektion ? se plaggen här 10/19/2017 09:20 AM

Svenska Babba Canales är en av världens mest lovande talanger enligt amerikanska affärstidningen Forbes. Med flera chefspositioner bakom sig och en egenstartad byrå innan hon ens fyllt 27 år är hon en av de framgångsrika kvinnor som frontar Lindex höst 2017. Här avslöjar hon sina personliga favoriter i nya kollektionen Babba by Lindex ? och hur hon tagit sig dit hon är i dag.

Så får du ordning i din garderob ? experternas bästa tips 10/18/2017 01:14 PM

Att ha en prydlig garderob är en av de mest tillfredsställande känslorna i världen. Faktum är att en undersökning visar att det till och med kan göra oss lyckligare att rensa garderoben. Här tipsar vi om hur du kan få proffshjälp för att skapa drömgarderoben ? och ger 9 handfasta tips på hur du bäst rensar garderoben.

Så går en modeplåtning till ? häng med Damernas Värld bakom kulisserna 10/17/2017 01:30 PM

Under mode- och skönhetsfestivalen Sweden Fashion & Beauty Day, som Damernas Värld är med och arrangerar den 21 oktober, kommer det ske en modeplåtning på plats. Bilderna ska sedan publiceras i Damernas Värld. Vi har tagit ett snack med stylisten Nadia Kandil om vad festivalbesökarna kan vänta sig att få se!

Rösta fram dina skönhetsfavoriter ? vinn lyxig goodiebag! 10/17/2017 10:49 AM

För tjugonde året i rad är det dags att låta er Damernas Värld-läsare rösta fram era skönhetsfavoriter! Alla som är med och tycker till har chansen att vinna en lyxig goodiebag med ett urval av de vinnande produkterna!

H&M släpper halloweenkollektion ? kusligt snyggt till budgetpris 10/13/2017 05:16 PM

Kakmonster, hippieskelett eller fladdermus. I H&M:s nya halloweenkollektion finns något för de flesta smaker ? spana in den här!

Denim på denim ? så stylar du höstens jeans 10/13/2017 04:04 PM

Från att bäras av cowboys och gruvarbetare till att bli ett basplagg i alla garderober ? blåjeansens historia är lång, men långt ifrån slut. Nu blandar vi tvättar och snitt och bygger hela outfits av denim.

Louis Vuitton x Jeff Koons ? se väskorna i andra släppet av gästkollektionen 10/13/2017 01:48 PM

Det träffsäkra samarbetet mellan Louis Vuitton och den amerikanske konstnären Jeff Koons fortsätter. Den 27 oktober lanseras den nya samlingen ? som fortsätter fokusera på gamla mästerverk. Se väskorna här!

Kvinnor sparar mer regelbundet än män ? men har du koll på ditt sparande? 10/13/2017 08:45 AM

Att kvinnor är ?Spara? och män ?Slösa? är något man ofta hör. Men det gäller också att ha koll på sitt sparande; för det är visserligen bra fart i världsekonomin, men långt ifrån riskfritt. Så hur ska man resonera kring sitt sparande? Måste man vara proffs? Damernas Värld tog hjälp av sparekonomen Maria Landeborn för att få tips och råd. Här är tre olika portföljer, vilken väljer du?

Erdem x H&M ? nu har bilderna på designsamarbetet 2017 kommit 10/12/2017 08:52 AM

I somras avslöjades det att H&M:s gästdesigner 2017 är Erdem Moralioglu. Nu har bilderna på designsamarbetet Erdem x H&M ? som präglas av förtrollande mönster, skräddade snitt, eleganta klänningar och romantiska referenser ? kommit.

Därför ska du äta din hudvård (ja, det är sant!) 10/11/2017 10:33 AM

Beautyfood handlar om att tanka sin kropp med näring som skyddar, stärker och reparerar huden. I boken Beautyfood: 85 recept för skönhet inifrån tipsar Damernas Världs skönhets- och hälsoredaktör Maria Ahlgren om råvarorna som gör underverk för huden. Här delar hon med sig av sina bästa knep.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Annons