Annons

Senaste nytt från Damernas Värld på dagenshoroskop.nu

Senaste nytt om kändisar och nöjen. Klicka på länkarna och läs mer om aktuella händelser.

Zlatan släpper underkläder för kvinnor ? se hela kollektionen här 12/07/2017 12:54 PM

Zlatan Ibrahimovic och kvinnliga underkläder kanske är en aningen oväntad kombo, men nu är den här. Zlatans klädmärke A-Z lanserar nämligen en kollektion med sportiga bh:ar och trosor ? som enligt Zlatan själv är "marknadens absolut bästa". Scrolla ned för att kolla in hela kollektionen!

Adam Pålsson: ?Jag har inte tid med bullshit längre? 12/06/2017 04:20 PM

Lärarna förutspådde att han skulle misslyckas. Men längtan efter att bli förstådd och kicken att bli behandlad som professionell har tagit Adam Pålsson dit han är i dag. I vinter syns han på bio som artisten Ted Gärdestad. Vi har träffat Adam och snackat Hollywood, vardagslivet med flickvännen Celie Sparre, förberedelserna inför rollen som Christian i "Innan vi dör", vad som händer i framtiden ? och kärleken med stort K.

Perfekt partyhår ? 4 frisyrtips för tunt & flygigt hår 12/06/2017 01:23 PM

Tunt och flygigt hår kan känns svårt att styla ? men det behöver det absolut inte vara. Vi vet hur du får till festfrisyren och ger ditt hår ett riktigt lyft.

17 röda klänningar till jul ? från spets och sammet till paljetter 12/05/2017 12:31 PM

Rött är sött! Vi har samlat 17 röda klänningar för alla stilar. Hellånga, knäkorta, festklänningar och röda spetsklänningar och sammetsklänningar. Scrolla ner för att hitta en klänning som säkrar din julstil, alla går att klicka hem online.

Vinnande stil ? bygg en basgarderob med Elin Klings Totême 12/05/2017 07:39 AM

Med stilrena snitt och lyxiga material har Tôteme, vinnare av Damernas Värld Guldknappen 2017, fångat den moderna skandinaviska kvinnan ? och skapat hennes pålitliga basgarderob.

4 snygga festfrisyrer för dig som har utväxt (och helst vill dölja den!) 12/04/2017 01:57 PM

Låt inte färg på utväxt sätta krokben för säsongens festlooker. Vi vet hur du överlistar din utväxt och får till snygga frisyrer ? utan att färga håret.

Här är årets julvärd i SVT 2017 ? nu har det äntligen avslöjats 12/04/2017 11:02 AM

Efter två år med kvinnliga julvärdar, blir det i år för första gången två personer som får äran att tända det klassiska ljuset innan Kalle Anka och hans vänner på julafton.

Allt om prinsessornas vackra kläder på prins Gabriels dop 12/01/2017 02:42 PM

Prins Gabriel Carl Walther döptes på fredagen i Drottningholms Slottskyrka. Som vanligt hamnar mycket av fokuset i kungliga sammanhang på prinsessorna och deras kläder ? och dopet var inget undantag. Framförallt Sofia väckte mycket uppmärksamhet med sin ovanliga klädsel.

12 stilsäkra julklappstips ? modechef Lisa Pettersson har valt sina favoriter 12/01/2017 09:07 AM

December är här det är hög tid att börja tänka på julklappar! Damernas Världs modechef Lisa Pettersson guidar dig till sina bästa julklappstips ? stilsäkra drömköp till den modemedvetna fashionistan i alla prisklasser.

Inspireras i vinter ? träffa Sveriges bästa modekreatörer 12/01/2017 08:45 AM

Mingla med modeinspiratörer som ATP Atelier och Drakenberg Sjölin. Träffa Anitha Schulman eller insup kultur till halva priset. Så här gör du för att hitta vinterns mest inspirerande evenemang.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Annons