Annons

Senaste nytt från Damernas Värld på dagenshoroskop.nu

Senaste nytt om kändisar och nöjen. Klicka på länkarna och läs mer om aktuella händelser.

15 tips på presenter till mors dag ? från budget till lyx 05/15/2017 02:41 PM

Hon ger dig villkorslös kärlek, tröstar dig när du är ledsen och är där för dig när du behöver henne. På söndagen den 28 maj är det mors dag och dags att tacka alla mammor för deras kärlek. Vi har samlat 15 presentidéer från budget till lyx som får henne att känna sig extra speciell på sin dag. Älskade mamma!

Filmfestivalen i Cannes 2017 ? 11 klänningarna som stuckit ut röda mattan 05/24/2017 10:16 AM

Under den stora filmfestivalen i Cannes är det inte bara fokus på filmerna som tävlar om priserna. Klädseln på röda mattan hamnar också under lupp ? något vi på Damernas Värld givetvis fokuserat på.

Vinn smycken från Glow ? ett designsamarbete mellan Damernas Värld och Edblad 03/02/2017 10:59 AM

Klicka här för att komma direkt till tävlingen!

10 saker din mamma aldrig berättade för dig (det här är så fint!) 05/22/2017 08:20 AM

Finns det en kärlek större än den en mamma känner till sitt barn? När bloggaren Natasha Craig blev mamma för första gången fick hon en helt ny tacksamhet och förståelse för sin egen mamma. ?Jag upptäckte saker om moderskap ? som man som barn vet väldigt lite om? skriver hon i sin blogg. Här listar hon 10 saker som din mamma aldrig berättade för dig. (Ta fram näsdukarna, för det är omöjligt att hålla tårarna borta!)

Cushionfoundation ? bäst i test (och hur du använder produkten rätt!) 05/23/2017 03:33 PM

Allt fler märken hakar på den sydkoreanska trenden med foundation i behändigt cushionformat. Den smarta dosan med en produktladdad "kudde" och lättjobbad applikator är perfekt för felfri hy i farten. Vi har testat cushionfoundation och utsett bäst i test ? dessutom guidar vi till hur du använder den kuddfoundation på rätt sätt.

Shoppa sommarens snyggaste skor ? 24 sandaler, ballerinas & slip in-skor 05/23/2017 08:51 AM

Sommaren 2017 regerar de platta sommarskorna. Vi har valt ut sandaler som får oss att drömma om varma semesterdagar, slip-ins och ballerinaskor som är perfekta till vardags och så självklart snygga klackar till sommarens festligheter. Scrolla bara nedåt för att handla din favorit med Damernas Världs rabatter direkt här i artikeln.

Benidorm i Spanien reser sig igen ? hotell, shopping och annat att göra 05/22/2017 04:53 PM

Vädret, allt kul att göra och de långa vita sandstränderna gjorde Benidorm till en av Spaniens mest älskade semesterorter under 1970-talet. Vi besöker den gamla fiskebyn på Costa Blanca vars skamfilade rykte är klart överdrivet, och upptäcker en sprudlande stad med ny luft under vingarna. Dessutom guidar vi till Benidorms bästa hotell, stränder, shopping, och sevärdheter.

Shoppingtips: 14 stiliga shorts i butik just nu 05/22/2017 02:35 PM

Susanne Histrup tipsar om sommarens finaste shorts i bloggen!

Beautyfood ? se bilderna från skönhetsredaktörens lyxiga lanseringslunch 05/22/2017 11:54 AM

Damernas Världs grymma skönhetsredaktör Maria Ahlgren har släppt boken Beautyfood ? 85 recept för skönhet inifrån, och bjöd in till en lyxig och skönhetsboostande lunch för att fira. Se alla bilder från eventet här!

Shoppa finaste kashmirtröjorna just nu ? perfekta för långa sommarkvällar 05/21/2017 12:10 AM

Finns det något bättre än en lång sommarkväll på balkongen i en varm, mjuk tröja med god dryck och härligt sällskap? Inte enligt oss i alla fall. Martina Bonnier tipsar om kashmirplaggen du kommer att älska i många år ? som du just nu kan köpa till 20 procents rabatt direkt här i artikeln.

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Annons